Vergaderen op het Oude Slot Heemstede Wenst u te vergaderen in een dynamische en inspirerende omgeving, dan passen de locaties van Post Verkade Groep bij u. Door de diversiteit van onze locaties kunnen wij aan ieders wensen voldoen.

Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en de gewenste opstelling, verzorgen wij voor uw bijeenkomst een passende ruimte. In de PDF treft u onze verschillende ruimtes en de capaciteit in verschillende opstellingen.Klik hier voor onze vergaderarrangementen
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Vergaderen op het Oude Slot Heemstede

Zakelijk

Wenst u te vergaderen in een dynamische en inspirerende omgeving, dan passen de locaties van Post Verkade Groep bij...

Lees verder

Trouwen op het Oude Slot Heemstede

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag...

Lees verder

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons